Vervolg upgrade naar Windows 10

In september 2015 heb ik op mijn website aangegeven dat het wellicht verstandig is om nog te wachten met de upgrade naar Windows 10. Inmiddels is het bijna april en lijkt het er op dat we nog tot juni 2016 de mogelijkheid hebben om onze Windows 7 en Windows 8 systemen GRATIS te upgraden naar Windows 10.

In de voorbije maanden heb ik diverse systemen inmiddels opgewaardeerd (upgrade) naar Windows 10. Bij alle systemen waar Windows 8 of 8.1 op draait zonder al te veel problemen. Heeft u een Windows 7 computer dan is het verstandig om even na te laten kijken of de computer wel overgezet kan worden naar Windows 10. Met name de videokaart wil wel eens problemen geven.

U kunt altijd contact met mij opnemen voor verdere informatie. Uiteraard kom ik graag kijken of uw systeem geschikt is voor Windows 10.