Wie is Hans Berkers?

Hans is inmiddels geen onbekende meer op het gebied van computeropleidingen en ondersteuning/begeleiding/advisering.
Na de nodige jaren ervaring te hebben opgedaan in het basisonderwijs (groepsleerkracht op scholen in Asten, directeur van basisschool Petrus in Someren) is Hans in oktober 2001 gaan werken voor de stichting PRODAS (bestuur van 29 scholen voor basisonderwijs en speciaal basisonderwijs in Deurne, Asten en Someren). Hij kreeg als opdracht om een scholing te gaan organiseren voor alle leerkrachten van deze scholen op ICT gebied. De bedoeling daarbij was om leerkrachten en directies de basisvaardigheden op computergebied te leren.
Na anderhalf jaar waren al ruim 400 leerkrachten en directies aan de beurt geweest. Daarom werd besloten om in september 2003 ook ouders van de PRODAS-scholen de kans te geven in te schrijven op deze opleiding. Maar liefst 120 ouders maakten van dit aanbod gebruik.
In april 2004 werd duidelijk dat PRODAS zou gaan stoppen met het organiseren van de ICT-opleiding (door een verandering in de regelgeving van de overheid). Hans besloot vervolgens om zijn activiteiten voort te zetten in een eigen bedrijf.
In het cursusjaar 2004-2005 werd de cursus ‘Basiscomputercursus’ aangeboden aan ruim 70 cursisten, verdeeld over acht cursusgroepen. Inmiddels zijn al diverse cursussen voor particulieren en bedrijven/instellingen georganiseerd. In de afgelopen jaren zijn bijvoorbeeld Office-cursussen georganiseerd door Wegwijs op de computer bij het Varendonck College (docenten en onderwijs ondersteunend personeel), Qizini in Liessel, Relius in Deurne, EKB in Someren. TFT in Asten en Administratiekantoor Wijnen in Asten-Heusden.
Hans verzorgt op afspraak ook workshops over diverse Office-onderdelen (denk bijvoorbeeld aan het gebruik maken van de agenda-functie in Outlook, het delen van agenda’s in Outlook als je in een netwerk werkt enz.
Daarnaast kunt u Hans raadplegen voor het software matig onderhouden van de computer en het oplossen van softwareproblemen. Hans kan u ook adviseren en begeleiden bij de aankoop van een nieuwe computer, laptop, tablet, smartphone, printer enz. Ook is het mogelijk om privé-les te krijgen op computergebied. Diverse mensen hebben in de afgelopen jaren gebruik gemaakt van deze mogelijkheid, waarbij u als klant voor een groot gedeelte het lesprogramma (inhoud, tijdsinvestering enz.) kunt bepalen. Bel, mail, sms of whatsapp me voor meer informatie of voor een gratis intakegesprek (zonder verdere verplichtingen)

Uw computerexpert aan huis